Monday, March 16, 2009

nonii bye-bye NY ja welcome to Miami.
Lennujaama uksest välja astudes oli meil ees kohe mingi mitmetasandiline autotee vms. .. noja ma siis mõtlesin et seal õhk seisab. misiganes heitgaasid ja nii.. passivad ühes kohas.. noh siuke lämbe oli kuidagi.. a no läksime oma kottidega 10 meetrit eemale parki ja siis me saime aru et omg see on päriselt kaa..ongi selline ilm.. teretulemast pluss 30.. wheheeee.. esimesed paar h oli ebareaalne.. missiis et bussis oli eriti kitsas ja üks läks vahepeal katki ja me maksime kogemata pileti eest 5 korda rohkem.. konstantne joovastus oli

aa see on cocacola truck. ma arvan et see on cocacolat täis
mailikene
mailikene - south beach. hostelist ei olnud ju 3 min randa minna.. mkm.
ükspäev oli rannavalve tornides kakaroheline lipp ja see tähendas - dangerous sea animals vms. KHM. maitea mind võttis küll köhatama.
peale siniste millimallikate me midagi ei näind .. kui see välja arvata et vanem härra kellel oli tagumiku vahel ainult nöör (siuke ujumispüks, mis koosnes nöörist, kindlasti speedo) oli kah silmale suhteliselt dangerous (tahtis silmad vägisi välja kraapida). alguses ma arvasin et tal on seal mingi anomaalia ja pidin veelkord vaatama aga oli tavaline nöör kui mitte peenematsorti köis.. eespool oli minimaalne riidest kolmnurk.
siuke lugu siis.

1 comment:

maili said...

Jee. Tahan tagasiiii. Nii mõnna tripp oli. Igatsen sind, väikevend. Musid!